Varmepumpe i haderslev

Er du på udkig efter en ny varmepumpe i Haderslev-området?

Så er du kommet til det rette sted. Vores erfarne installatører kan hjælpe med at montere din nye varmekilde, og vores varmepumper er af den bedste kvalitet. Med en varmepumpe kan du spare store summer i forhold til et gammeldags olie- eller gasfyr.

Vi har et bredt udvalg af Varmepumper

Vi tilbyder et bredt udvalg af klimavenlige varmekilder, der kan give dig et bedre indeklima og reducere din energiregning betydeligt. Dette er især relevant for dig, der bor i et større hus og i øjeblikket benytter et olie- eller gasfyr, da fossile brændstoffer kun bliver dyrere med tiden.

Spar penge på at skift over til en varmepumpe

Udover den store økonomiske og miljømæssige besparelse kan en varmepumpe også give dig og din familie et bedre indeklima. Varmen er jævnt fordelt over hele huset, hvilket kan minimere risikoen for forkølelse og andre virusangreb. Dit hjem vil også sætte pris på det, da det holder bedre af at have en konstant temperatur frem for de store udsving, der sker via andre former for varme.

Vi installerer varmepumper i Haderslev og omegn

herunder også Midt-, Syd- og Sønderjylland. Uanset hvor du bor, kan du kontakte os, når du ønsker at få udskiftet din gamle og klimaskadelige varmekilde til en nyere og mere skånsom model. Vi sikrer os altid, at installationen er korrekt og fuldt forsvarlig.

Gasfur udgår I Danmark

Fra 2030 vil det være ulovligt at installere nye gasfyr i Danmark, og fra 2035 vil det være forbudt at bruge eksisterende gasfyr. Dette skyldes, at gasfyr er en af de største kilder til CO2-udledning i Danmark og dermed en stor belastning for miljøet. Derfor er det vigtigt at overveje alternative og mere bæredygtige varmekilder som eksempelvis varmepumper, der kan reducere din CO2-udledning og samtidig spare dig penge på varmeregningen. Hos os tilbyder vi et bredt udvalg af varmepumper, der kan erstatte dit gasfyr og give dig en mere økonomisk og miljøvenlig varmekilde

Fordele

Fordelene ved en varmepumpe er mange. Udover at være mere økonomisk forsvarlig end et olie- eller gasfyr, er varmen også mere sund, da temperaturen holdes jævn. Dette kan mindske risikoen for forkølelse, allergiske reaktioner og luftvejsinfektioner.

Kontakt os i dag

Kontakt os nu for at få et skræddersyet tilbud, der passer til dine behov og ønsker. Vi lytter altid til vores kunders unikke behov og finder sammen med dig den bedste løsning, hvad end den måtte være.”

Skriv til os

70205609