Bageri m.m.

Topkvalitet betegner Ilsa’s stil

Raskeskabe

Teknologisk evolution har altid karakteriseret Ilsa. Ilsa har takket være det innovative
ILSA Bageri system nået en vigtig milepæl indenfor bageri/konditori branchen; Systemet,
der er et kontrol betegnet system, er tilført Ilsa’s nye raskeskabe. Med Ilsa’s køleteknologi i topkvalitet kan du endelig kontrollere fermentations processen, og tilegne det til dit specifikke behov. Faktuelt set er fermentationscyklussen påvirket af temperatur og luftfugtighed, på grund af karbondioxid produktionen i gæren. Processen der modsatrettes ved lave temperaturer kan derfor standse eller sænke hastigheden af fermentationen i dejen.
Derfor, ved at skifte fra en kold fase til en varm fase der genstarter processen, er det blevet muligt at kontrollere og guide fermentationsprocessen og følgende optimere den daglige produktion. Med Ilsa’s raskeskabe kan du planlægge dit arbejde mere fleksibelt, du kan forberede dejen dagen før, således at du kan sove lidt længere om natten. Næste morgen vil du finde dejen fermenteret og klar til at bage, samtidig kan du bestemme dig for kun at bage den kvantitet du har behov for til pågældende dag.

Med denne løsning er det muligt at minimere det daglige svind/spild. Ydermere, vil du altid være i stand til at møde dine kunders behov da du ikke vil løbe tør for produkter. Alle disse fordele er lette at overføre til markante besparelser samt forbedret produkt kvalitet og varietet. Faktisk vil du kunne dedikere mere tid til dine produkter.

bageri_3_stor_799

bageri_2_stor_793

bageri_1_stor_787

Ilsa’s bageri system kan aktiveres enten i automatisk eller i manuel tilstand.

Den automatiske cyklus er karakteriseret ved en køle fase ( som standser fermentationen), en varm fase ( der starter fermentationen) og en opbevaringsfase. Disse tre faser bliver gennemført i en automatisk rækkefølge efter at maskinen er startet. Du kan skræddersy og planlægge varigheden og paramenterne for hvert program for hele ugen.
Den manuelle cyklus tillader bageren at sætte de individuelle faser manuelt. Bageren bestemmer hvor lang køle, varme og opbevaringsfaserne skal vare.

bageri_4_stor_805

Tekniske Specifikationer

En enhedsstruktur i rustfrit stål, Scotch-Brite satin udvendig finish,75mm isolering i polyuretan skum med høj fortætningsgrad (40kg/Mc), indirekte og ens luft cirkulation inden i skabet; ens kontrolleret, automatisk luftfugtigheds og luftaffugtnings system; Elektronisk kontrolleret vha.
LCD display med avancerede karakteristika; justerbare ben i rustfrit stål (h:120-150);
Selvlukkende døre med et 90 grades stop, støbt indvendig bund med vaskeafløb; afrimning og automatisk fordampning af kondens, CFC og HCFC fri.

 

bageri_5_stor_811
bageri_6_814