Emhætter & emfang

Emhætter & emfang

Et moderne lineært design der afspejler simplicitet og robusthed ved Ilsa’s emhætter
Fremstillet i 18/10 – AISI 304 rustfrit stål. De er tilgængelige i en lang række af størrelser; i standard versioner eller med motorafhjulpet udsugning; med net eller labyrint filtre.

Opmærksomhed er især tildelt udførelsen af detaljerne der tillader en let rengøring af emhætterne. De er enkle at montere med hængsler og vægstik som følger med i sættet. Standard emhætterne leveres uden hastighedsregulator, loftlamper eller reduktion.

emhaette_emfang_1045

Afløbet til fedt og kondens er loddet og tilpasset med afløbstoppe, der tillader væskeafløbning efter rengøring. Adgangen til det indvendige af emhætten muliggør en komplet rengøring ved at fjerne filtrene monteret på den ene styreskinne der løber hele emhættens længde.
Den præcise finish med foldede og afrundede grænser, er lavet for at undgå skarpe kanter samt gøre det lettere at rengøre emhætterne.

De mellem liggende paneler i forskellige størrelser, kan indsættes hvor man ønsker det, for at opnå den bedste udsugning, hvor man har behov for det.
Ilsa’s centrale emhætter er fremstillet i 18/10 – AISI 304 rustfrit stål og er tilgængelige i 3 standard dybder 120, 150, 210cm, og 45cm højde; samt mange forskellige længder fra 120 til 320cm. Der er versioner med og uden motordrevet udsugning og med net eller labyrint filtre. Emhætterne leveres uden hastighedsregulator, loft lampe eller reduktion.

Skriv til os

70205609