Blæstkølere & shockfrysere

Blæstkøling som teknologi benytter kuldens opbevaringsegenskaber til at vedligeholde fødevarehygiejnen og sikkerheden uændret, over tid, uden at påvirke kvalitetenBlæstkøling og Shockfrysning standser ikke bare reproduktionen af de mikroorganismer der naturligt findes i madvarer, men hjælper også med bevarelsen af de organoleptiske egenskaber og nærende karakteristika ved fødevarerne samt forlænger deres opbevaringslevetid.Blæstkølet eller shockfrosset fødevarer har samme kvalitet, smag og konsistens som frisklavet mad og opnår både besparelser på tid og penge.

Ved at integrere denne profitable og essentielle teknologi i madlavningsaktiviteterne, er Ilsa blevet den indiskutable partner i ethvert professionelt køkken.
Blæstkøling sænker temperaturen indefra i produktet, fra 90C grader til 3C grader på maksimum 90 minutter. Den kritiske temperatur mellem 65C grader og 10C grader, hvor den højeste bakterie formering sker, er således faldet så kraftigt at fødevaresikkerheden ikke berøres og at produktet faktisk kan opbevares i 5 til 8 dage.

blaestfryser-1_80

blaestfryser-2_83

Shockfrysning

Traditionel frysning transformere væsker i madvarerne til makrokrystaller, der med tiden ændre fødevarernes kvalitet. Shockfrysning sænker imodsatfald temperaturen fra kernen af produktet fra 90C grader til –18Cgrader på ikke længere end 270 minutter.
Den hurtige gennemtrængning af kulde i madvarerne producerer mikrokrystaller.
En konsekvens heraf er at kvaliteten af fødevarerne forbliver uberørt og produktet kan opbevares op til et par måneder.

 

blaestfryser-3_86

Cook & Chill

Med Cook & Chill systemet er fødevarer blæstkølet eller shockfrosset lige efter tilberedelse således at de bevarer den originale aroma og duft indtil servering. Fødevarerne regenereres i ovnen i nogle minutter lige før servering og både ser og smager lige så friskt, som hvis det lige var tilberedt.

Ilsa Cook & Chill blæstkølere kan tage de mest almindelige rulleborde fra de mest almindelige ovnmodeller og er tilgængelige i 10hylde GN 2/1 og 20 hylde GN 1/1 versioner.

 

blaestfryser-4_89

Blæstkøling: Arbejdscyklusserne

Som ordet ”Soft” antyder er dette en nænsom cyklus specielt designet til skrøbelige og tynde produkter.
Den hårde cyklus gør det muligt at forkorte blæstkølingstiden og er ideel til produkter, som har en høj tæthedsgrad eller et højt fedtindhold, samt til forpakkede fødevarer.

Shockfrysning: Arbejdscyklusserne

”Soft” – denne cyklus fryser produktet mere homogent og er derfor bedre egnet til fødevarer, som helst ikke skal udsættes for temperaturshock eller som er lavet af forskellige ingredienser.
”Hård” – denne cyklus er ideel til halvfærdige fødevarer eller råvarer. Den muliggør at man kan have et fleksibelt langtidslager af produkter tilgængelige hele året.

Den bedste kombination af fremragende præstation og ”noget for pengene”

Simply

Simply er Ilsa’s svar på dine behov hvis du søger et omkostningseffektivt og let at bruge kølingssystem, der tilbyder alle fordelene ved blæstkølingsteknologien.
Simply blæstkølerne leverer både tidskontrolleret og temperaturkontrolleret blæstkølings og shockfrysnings cyklusser; desuden kan programmeres til at foretage automatiske pause cyklusser efter hver end cyklus.

blaestfryser-5_92

Harmony – Den bredeste serie til alle dine behov i din sektor

Harmony seriens blæstkølere tilbyder komplette teknologiske løsninger og er den ideelle kombination af ”noget for pengene”, effektivitet og troværdighed. Elektronik kortet Chilly gør det muligt for systemet automatisk,
at beregne alle cyklus parametrene i henhold til den type af fødevarer der ønskes blæstkølet eller shockfrosset.
Det eneste du skal gøre er at indsætte kerne sonden og starte cyklussen; herefter vil det automatiske Chilly system gøre resten.

Harmony

Serien er udviklet til at tilfredsstille de mange forskellige benyttelsesbehov og består af forskellige redskaber. Som tillæg til Blæstkølerne og Shockfryserne med positive og negative temperaturer er der i
Harmony serien inkluderet blæstkølere kun med positive cyklusser og redskaber til is, velegnet til at opbevare is kantiner i størrelsen 16,5*36*12h cm.

 

blaestfryser-1_80

Elite – Teknologi til den bedste præstation

Overlegne karakteristika som elektronik kortet INTELLI, LCD displayet og HACCP printeren gør Elite til serien for professionelle.
Ved uvilkårlige kontroller af temperaturen og faldende tendenser justerer INTELLI kortet autonomt blæstkølingscyklusserne (Standard-Intensive), viftens hastighed, og andre parameter med det formål at optimere ydeevnen.

 

blaestfryser-7_98

Blæstkøler til 10 kg. Komputerstyret temperatur og datalogger
Blæstkølerne i Elite serien er egnet til automatisk positiv eller negativ blæstkøling, tid eller temperatur, standard eller intensiv blæstkøling samt fastholdning

Blæstkølere og blæstfrysere

Køleindustrien A/S sælger og vedligeholder blæstkølere. Vi kan levere blæstkølere til nedkøling eller indfrysning (til henholdsvis 3 °C og -18 °C).

Der kan leveres skabe med kapacitet fra 20-55 kg for nedkøling og 12-35 kg for indfrysning. Er ovenstående kapaciteter ikke tilstrækkelige har vi mulighed for at levere en skrædersyet løsning der dækker netop deres behov.

Produktoversigt
Alle priser er ekskl. moms, levering samt montering.

LKS ApS fører blæstkølere og frysere fra Italienske Ilsa. Blæstkølerne kan fåes i mange størrelser og udformninger. Kontakt os med specifikke ønsker.