Køkken, kantine & cafeteria udstyr

LKS-ApS er leverings- og monterings-dygtige både i individuelt udstyr men også til komplette kantiner og cafeteria køkkener. Vi har flere forskellige fryse- og køleskabe / borde som passer til forskellige behov.

kantine_1_1054

Samtidig er vi leveringsdygtige- og monterings-dygtige i komfurer, ovne, vaskeborde med videre. Ved at klikke på de forskellige faner i produkt menuen kan man at få et større indblik i hvilke produkter vi kan tilbyde. Det skal dog nævnes at vi også forhandlerandre mærker end dem vi nævner her. Søger i noget bestemt, er i velkomne til at kontakte os.

kantine_2_1057

Produkterne som ses her, og under produktfanerne er ikke alt, hvad LKS-ApS kan tilbyde. Vi sælger og monterer et større sortiment af udstyr til komplette kantiner, cafeteriaer, restauranter med mere. blandt andet kan nævnes: saladetter, kold-jomfruer, udstyr til både det lune og det kolde bord, samt udstyr til self-service.

kantine_4_1063kantine_3_1060

Vi forhandler desuden opvaskemaskiner både som separate enheder med enkelt opfyldning eller som en del af et opvaskesystem.

187_1051183_1048

LKS-ApS forhandler og monterer desuden via vores Agentur for Ilsa Spa og Desco også komfurer, ovne, stegeborde, kogekar, friturer med mere. Her vil der i løbet af 2008 også kommer flere nye og forbedrede produkter som vi med spænding ser frem til at kunne tilbyde vores kunder.

Her under viser vi en kort billed serie af nogle af de pågældende produkter til de “varme afdeling” af køkkenet. Her for eksempel et stegebord med delt stegeplade, eller et komfur med 4 kogeplader:

kantine_8_1075kantine_7_1072

Vi kan også tilbyde gas-komfurer. Komfurerne kan fungere med naturgas, flaskegas samt bygas – det skal dog meddeles til os hvilken type gas man ønsker at benytte – herunder et eksempel på et af vores gaskomfurer:

kantine_9_1078

LKS-ApS arbejder også sammen med flere fabrikanter af ekspeditions diske, såleds er vi i stand til at opfylde de fleste ønsker med hensyn til udseende og kvalitet:

kantine_10_1081

Vi ved i LKS-ApS at det er vigtigt når man er på arbejde, eller som kunde er ude at spise – om det er en hurtig snack eller et større måltid – at der er en rar temperatur og atmosfære i de lokaler man er i. I det henseendetilbyder LKS-ApS installation og salg af klimaanlæg, varmepumper (og kulde), varmegenindvindingssystemer.

Skriv til os

70205609