Køle- & fryseskabe

Professionelle køkkener har i dag behov for mere end dygtige kokke og køkken medarbejdere. De har behov for udstyr af høj kvalitet samt funktionelle og arbejdsdygtige værktøjer der leverer gode produkter og service på højt plan.

Derfor er Ilsa’s køle-/fryseskabe ikke bare produkter der opbevarer fødevarer, men løsninger, der sikrer at dit køkken er en optimal arbejdsplads og mere væsentligt,

at den er nemmere at organisere og derved skaber et effektivt arbejdssystem.

Du kan vælge præcist den løsning som passer bedst til dine krav fra vores 3 produktserier: Simply, Harmony, og Elite, velvidende at uanset hvilke produkter du vælger, lever produkterne op til Ilsa’s ekstreme kvalitetskrav og troværdighed.

Simply

Som navnet angiver, er skabene i Simply serien synonym med; at være nemme i brug og nemme at vedligeholde. Den interne struktur er i Thermoformet ABS som er anvendeligt indenfor fødevareindustrien. Det medfører at vedligeholdelse og rengøring er lettere samt tillader en mere skræddersyet udformning af den indvendige indretning.

Med en kapacitet på 500 liter kan de installeres næsten overalt takket være deres kompakte stil.
Simply designet er ideelt for professionelle køkkener, som ønsker et køle-/fryseskabs system som er simpelt, kompakt og professionelt på en og samme tid – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Skabene har en isolering på 50 mm og et kontrolpanel med en høj-præcisions fjernføler til termostat.

Simply serien er også meget fleksibel og giver mulighed for at vælge mellem 4 versioner med forskellige temperatur intervaller. Desuden kan de indvendigt skræddersys præcist til dine behov ved valg af GN kantiner, bakker, hylder, konditor hylder og pizzabakker.

 

fryskeskabe-1_230

Harmony

fryskeskabe-2_233fryskeskabe-4_239fryskeskabe-3_236

Seriens skabe er designet til specielt at kombinere teknologi, effektivitet og fleksibilitet indenfor restaurations, catering, is og konditor brancherne.

Maskinerne udskiller sig ved et enkelt og dog raffineret design samt yderligere karakteristiske træk til at forenkle brugen af dem: Skabene har afrundede indvendige hjørner der gør dem lette at rengøre, benene kan indstilles og er fremstillet af hårdfør udeformbar plastik,

GN hylderne er dækket af rids-modstandsdygtigt materiale, hyldeinddelingerne er fremstillet af innovativt støbt ABS samt en digital kontrolenhed, som er let at bruge og forstå.

Dette er kun nogle af de karakteristika og kvaliteter ved Harmony serien resten lader vi de professionelle medarbejdere, som prøver skabene have fornøjelsen af at opdage i deres egne køkkener.

Elite

Skabene i denne serie er inspireret af Ilsa’s ønske om at tilbyde den mest avancerede teknologi og topkvalitet til de mest krævende professionelle indenfor restaurations, catering og konditor branchen.

Elite serien har samme karakteristika som Harmony serien men der er forskel – de er udfærdiget med flere specielle fordele. Alle Skabe har et delikat afrundet design, internt lys og en standard lås.

Ydermere er de udstyret med INTELLI elektronisk styring og LCD display, hvor HACCP parametrene kan ses og overvåges. Det innovative elektronik kontrolsystem alarmerer ved fejl, informerer operatørerne hvornår skabsdørene er åbnet samt starter kun afrimning når det er nødvendigt.

Desuden viser displayet alle alarmer relaterende til HACCP parametrene, hvilket sikre at de fødevarenormerne bliver overholdt.

fryskeskabe-5_242fryskeskabe-7_248fryskeskabe-6_245fryskeskabe-8_251

Harmony & Elite – Det nye Koncept

fryskeskabe-9_254fryskeskabe-10_257fryskeskabe-11_260

Ilsa’s ufravigelige engagement i udviklingen af teknologiske løsninger til køle- / frysning har ført til de fornyede køle-/fryseskabe Elite & Harmony.

Takket være de nye patenterede køle-/fryseskabe er ydeevnen blevet forbedret og energiforbruget reduceret. Basen af polyuretan medfører dimensional stabilitet og en bedre isolering.

Den interne luftstrøm er omdirigeret til at øge effektiviteten og forbedre produktopbevaringen. Den nye fordamper har en dobbeltsidet overflade hvilket gør afrimning mere effektivt og forbedrer ydelsen – også ved temperaturer over 32 grader celsius.

Den høje effektivitet kombineret med en velovervejet afrimningsstyring garanterer den ideelle opbevaringen af produkterne.

IESS & RICS: Elite & Harmony’s Innovative System

Via Harmony og Elite seriernes køle-/fryseskabe tilbyder Ilsa den mest avancerede køle/fryse teknologi; disse højt innovative systemer møder ikke længere bare de basale krav til opbevaring af fødevarer men bevarer ”friskheden”. Faktisk hjælper de, de professionelle køkkener ved at takle de tiltagende vigtige problemer som energibesparelser og HACCP overvågning. Ved succesfuldt at have tilført disse løsninger til de kvalitative overlegne maskiner, leverer Ilsa konkrete løsninger til deres kunder frem for simpelt udstyr.

fryskeskabe-12_263fryskeskabe-13_266fryskeskabe-14_269

Ilsa – Energibesparende System (IESS)IESS

fryskeskabe-15_272fryskeskabe-16_275

Systemet tilføjer de innovative karakteristika i Elite & Harmony skabene, for at hjælpe kunderne med at reducere energiforbruget og driftsomkostningerne drastisk. Isoleringen er 75 mm kabinettet og 65 mm i døren. Den nye patenterede høj-ydelses Monoblok køle/fryseenhed med alle komponenterne samt det smarte elektroniske afrimningskontrol system, som måler temperaturen automatisk, hjælper med at spare op til 25% af energiomkostningerne sammenlignet med gennemsnitsstandarden og tillader hurtig vedligeholdelsesarbejde for kunden.

Fjernstyret Integreret Kontrol System (RICS)

Det fjernstyrede Integrerede Kontrol System optager og overvåger HACCP data for Elite og Harmony serierne. Systemet kan kontrollere op til 100 køle-/fryseskabe via en fjerncomputer eller fra en central arbejdsstation. Dette driftssoftware netværker alle maskinerne og giver mulighed for, til en hver tid, at overvåge HACCP dataene for skabene, bearbejde informationerne og producere rapporter.

RICS kan også benyttes til at ændre parametrene, og det kan gøres fra enhver pc, inklusiv eksterne pc’ere via Internettet. Konsekvensen er, at den individuelle bruger kan kontrollere mange forskellige skabe, hvilket er en stor fordel især hvis der er tale om en stor arbejdsplads – (supermarkeder, vinhandlere, fødevareforretninger & producenter)

Skriv til os

70205609