Køleborde

Ilsa søger via deres design at løse de problemer som professionelle køkkener står overfor til hverdag: tekniske problemer, pladsmangel, høje omkostninger og fødevaresikkerhed. Ved at løse disse problemer bliver deres kunders arbejde lettere og bedre samtidig. Det er princippet bag Ilsa’s nye køleborde i Simply, Harmony og Elite serierne. De 3 serier leverer det funktionelle og praktiske på forskellige måder, gennem et komplet udbud af modulelementer med innovativt design.

Enhedsstrukturen i rustfrit stål 304 med Scotch-Brite finish og en 40mm tyk arbejdstop er en garanti på robusthed, mens de afrundede indre hjørner og ergonomiske håndtag der ikke stikker ud fra strukturen gør dem nemmere at rengøre. Den 50 mm tykke polyuretan isolering (40kg per kubisk meter) garanterer effektiv isolering med et meget lavt energiforbrug. Ventilationssystemet sikre en ens temperatur indeni og dermed en ideel opbevaring af fødevarerne.

Kvaliteten af kølebordene fra Ilsa kan ses i hver teknisk detalje på de pålidelige produkter som er fleksible i brug og vedligeholdelse, samt i opbygningen, der inkluderer energibesparelser og lavere påvirkning af miljøet.
koelebord-1_209

Simply

kølebordene er designet til dem som søger et funktionelt produkt, der er let at bruge og som repræsenterer en begrænset økonomisk investering. Serien indeholder modeller med 2 eller 3 rum, enten intern eller ekstern kompressor; med temperaturer over nul (+2/+10 grader Celsius),; statisk køling og pause afrimning. Denne model er udstyret med en luftfordeler for at forenkle ydelsen. Den skjulte fordamper bagerst i kabinettet sikre let rengøring

Harmony

serien tilbyder topklasse ydelser gennem en dramatisk forbedring af bordets effektivitet, med 1 til 4 rum, enten intern eller ekstern kompressor; med temperaturer over nul (+0/+10 grader Celsius) samt under nul (-20/-10 grader Celsius); ventileret køling, automatisk afrimning og automatisk fordampning af kondens. Modellerne med temperaturer over nul er tilgængelige med døre eller 1/2, 1/3, 2/3 skuffer. I modeller med intern aggregat, kan denne placeres på højre eller venstre side.

Elite

er en eksklusiv serie som møder de krav som de fleste krævende brugere stiller indenfor både gastronomi og konditori. Den er en udvikling af Harmony serien – allerede et produkt med høje tekniske træk – der opnår excellence takket være en fusion med avancerede opbygningsspecifikationer. Elitebordene leveres med ventilleret eller statisk køling og varm gas afrimning.
Det er muligt at udstyre bordene med elektronisk styring med LCD der kontrollerer fødevare temperaturen i.h.t. HACCP standarderne.

Modellerne Elite Gastronomy til GN kantiner kan leveres med døre eller 1/0, 1/3, eller 2/3 skuffer; med en hylde eller skuffe over teknikkabinettet, samt glasdøre.
Ydermere kan Elite modellerne fås med 2 temperaturer i forskellige rum, for bedst muligt at opbevare forskellige fødevarer.

Bordene Elite Pastry

til plader 60×40 har en 50mm tyk arbejdstop og maskinerne er 80cm i dybden i modeller med bagkant eller 90cm i dybden i versioner med top. Desuden kan bordene i modeller med temperaturer over nul fås med luftfugtighedskontrol funktion.

Skriv til os

70205609