Pizzeria

Ilsa’s koncept

Ilsa har fremstillet en komplet serie af udstyr til Pizzeriaer, der er udviklet til at møde alle krav til fleksibilitet i opbygningen af arbejdsstationen samt optimering af pladsudnyttelsen; samt at sikre opbevaringen af ingredienser. Serien består af pizzadiske enten 70, 80 eller 86cm dyb, der kan skræddersys med neutrale og kølede diske; hvilket tillader mange kombinationer i organiseringen af arbejdet baseret på principperne om funktionalitet og effektivitet.

Diskene er fremstillet i rustfrit stål (Cr- Ni 18/10 AISI 304) og er i fuld overensstemmelse med hygiejne regulativerne, desuden er de installeret på jursterbare ben. Arbejdstoppen er i Granit fra Sardinien eller i samme rustfrie stål.

pizzeria_1_2_925

Karakteristikaene

Skufferne er tilgængelige i 7+/80 versionerne og passer til containere i PVC 70*53 eller 60*40 med an kapacitet på 20-25 eller 15-18 dejboller. De praktiske og funktionelle skuffer er sat på rustfrie stål skuffelister, de er samtidig lette at tage af, ved for eksempel en mere grundig rengøring.

Dørene leveres med ergonomiske håndtag. Hele enheden er monteret på justerbare ben i rustfrit stål (140-190 eller 180-230), men kan også monteres på hjul ved forespørgsel.

Pizza-diske i 70/80 serien

Ilsa tilbyder forskellige modeller af komplette pizzadiske, designet til at give alsidige og kvalitative overlegne løsninger. De fremstilles i dybder på 70 og 80cm, og leveres med neutrale skuffer der tilbyder forskellige kombinationer. Skufferne indeholder PVC bakker i størrelserne 70*53 (70 serien) eller 60*40 (80 serien).

Basis udstyret er 7 70*53 PVC bakker i 70 serien og 7 60*40 PVC bakker i 80 serien. Arbejdstoppene i 70 serien er statisk kølet og 80 serien er med ventileret køling, der sikre en fremragende opbevaring af ingredienser uden at gøre skade; de leverer desuden et effektivt output med et minimum af strømforbrug. Display-opsatserne er 32 eller 38 cm dybe og kan ved forespørgsel leveres med pladsindretning til bakker.
pizzeria_2_2_928

Practico & Compact

Practico pizzadisken er karakteriseret ved at være særdeles let at bruge. Den tilbyder en komplet service, da alle nødvendige elementer til tilberedning af pizzaer er tilstede: kølekabinetter med neutrale skuffer over det tekniske apparatur med kapacitet til opbevaring af 3 60*40 bakker; samt en display-bordkøler. Alt er fremstillet i rust frit stål (Cr-Ni 18/10 AISI 304). Selve arbejdstoppene er i Sardinsk granit.

Yderligere karakteristika: enkel blok-struktur, Scotch-Brite udvendig finish, Interne afrundede hjørner til at lette rengøring, 50mmIsolering, Køleenheden kan tages ud for at lette vedligeholdelsen, Styret ventilationssystem, Automatisk varm-gas afrimning, automatisk kondensvandsfordamper.
pizzeria_3_2_931pizzeria_4_2_934

Compact er designet så den tilbyder en unik løsning pga. fordelene ved Ilsa’s systemer til tilberedelsen af pizza, boller, salater, sandwichs m.m. En enkelt enhed driver køledisken og displaykølebordet til kantiner, hvilket muliggør en markant reduktion i dimensionerne. Alle elementerne er udført i rustfrit stål (Cr-Ni 18/10 AISI 304) og indeholder følgende opbyggede dele:

Monoblok struktur, 50mm tyk isolering af polyuretan med høj tæthedsgrad, styret ventilationssystem, centralt kontrolsystem foran på enheden, automatisk afrimning ved varm gas, aftageligt udstyr inden i enheden, justerbare ben eller hjul ved forespørgsel, leveret med 1 hylde per dør uden bakker.

pizzeria_5_2_937

Display-opsatser

Ilsa er en af de første virksomheder der helt konkret opfylder kravene for et ”nemt-i-brug” og kompakt display-kølebord til opbevaring af fødevarer til Pizza og fastfood industrien. Display-kølebordene opfylder også de hårde krav der stilles til overholdelse af maksimum temperaturerne for fødevarer nedsat af det Europæiske Sundhedscenter, samt HACCP regulativerne. Udstyret fuldender ikke bare funktionaliteten af pizzadiske men kan også bruges separat som forberedelsesborde ved hjælp af justerbare ben, og væg-hængsler.

De fås med dybderne 32cm og 38cm. Serierne fås med eller uden glas (fladt) eller med kurvede glasmodeller og kommer med forskellige rustfrie stål eller polykarbonat GN kantine kombinationer. Kantinerne er i rustfrit stål, mens den udvendige finish er satin-finish Scotch-Brite. Enhederne kommer med polyuretan (med høj tætningsgrad) isolering (40kg/Mc). Den mekaniske enhed er almindeligvis installeret til højre, men kan ved forespørgsel blive installeret til venstre.
161_940