Gastronorm

Ilsa Spa – Gastronorm Serien

Introduktion

Ilsa har altid været et reference punkt indenfor det statiske forberedelsesmarked; den kontinuerlige søgen efter en god balance mellem pris og kvalitet har drevet Ilsa langt, samt forstærket deres ønske om fortsat at tilbyde nye og bedre løsninger.

Den nye Gastronorm serie opsummerer på bedste vis deres filosofi: Nye produkter der gør dit arbejde lettere, og tillader dig en komplet udstyrsserie til forberedelsesområdet af fødevarer hvad enten der er tale om en stor restaurant, en lille kro, en isbutik eller et pizzeria.

Ved gennemførelse af deres projekt har de givet alle deres serier et nyt design. De har patenteret nye ideer samt rationaliseret komponenterne. Målet er at tilbyde deres kunder fremragende produkter til en tilgængelig pris.

bageri_6_814 (1)

Alle produkterne er fremstillet i AISI 304 18/10 rustfrit stål. Samtidig er alle serier blevet designet således at det er muligt hurtigt at stille omkostningsberegninger op – med et stort antal standardstørrelser tilgængelige. Der er mange nye karakteristika ved GN serien. Oplev dem ved at bruge produkterne som udgør denne serie.


Borde

De nye borde er fremstillet via et revolutionerende system der gør det muligt at samle produktet på få sekunder; hvilket tillader en hurtig installation og samtidig gør det muligt at reducere mængden. De kan fås med eller uden løftet bagkant og med ekstra hylder. Borde der er større end 210cm kommer med 6 ben for at øge deres robusthed. De kan leveres inklusiv skuffeenheder med enten 1, 2 eller 3 hylder, ydermere kan de fås i versioner med vask eller balje.

gastro_2_946gastro_1_943


Kabinetsborde og opvarmede borde

De er monteret med justerbare ben (h 14/18) i siderne, der er åbne modeller med skydedøre og indkøringsdøre med eller uden løftet bagkant. Skydedørene kan, for at lette rengøring, tages af uden brug af værktøj og er derfor i fuld overensstemmelse med hygiejne standarderne.

gastro_4_952gastro_5_955gastro_3_949


Vaske/balje borde

De nye vaske/baljer borde er monteret på ben. De er fremstillet med et revolutionerende system der gør det muligt at samle produktet i løbet af få sekunder, hvilket tillader en hurtig installation og samtidig gør de muligt at reducere mængden. De er tilgængelige med bundhylde, desuden kan vaskene/baljerne og dryp-fangerne placeres forskelligt for at møde alle behov. Vaske eller baljer større end 210cm leveres med 6 ben for at øge deres robusthed. Vaskene eller baljerne er som standard udstyret med afløb, afløbsrør, overløbsrør.

gastro_7_961gastro_6_958 (1)


Hævede vaskeborde til opvaskemaskiner

Vaskebordene til montering ved opvaskemaskiner er tilgængelige i versioner med ben (placeret ved enderne), med eller uden bundhylde, vaskene og dryp-fangerne kan placeres forskellige steder i bordet for således at møde forskellige behov. Vaskebordene er som standard udstyret med afløb, afløbsrør og overløbsrør.

gastro_9_967gastro_10_970gastro_8_964


Forberedelsesborde til kød, fisk og grønsager (med eller uden hængsler)

Alle modeller er fremstillet via et revolutionerende system der gør det muligt at samle produktet i løbet af få sekunder, hvilket tillader en hurtig installation og gør det muligt at reducere mængden.
gastro_13_979gastro_12_976gastro_11_973


Vægskabe

Nye løsninger har gjort det muligt at realisere en serie af komplette vægenheder. Der er åbne versioner med skydedøre, med dryp-fangere og samtidig kan de fås til hjørneinstallation. Vægenhederne med en højde på 67cm er udstyret med en justerbare hylde, og enhederne på 90cm er udstyret med 2 justerbare hylder.

gastro_14_982gastro_16_988gastro_15_985


Hylder til væg

Det er muligt at vælge mellem en glat og en perforeret version. Hver hylde er som standard udstyret med to hængsler og 2 støtte paneler der gør det muligt at montere dem sikkert på væggen. Modeller længere end 160cm kommer med 3 hængsler og 3 støtte paneler.

gastro_17_991gastro_18_994


Håndvaske

De nye håndvaske er tilgængelige i vægtmonterede versioner, hyldeindbefattede versioner eller i versioner med kabinet der er udstyret med lem og udtrækkelig skraldespand. På begge modeller kommer vandet via en udløser der aktiveres med knæet (standard versionerne).
gastro_20_1000gastro_19_997


Hyldeenheder og kabinetter med skydedøre

Hyldeenhederne er tilgængelige i versioner med enten 4 eller 5 justerbare hylder. Kabinetterne med skydedøre, er som standard udstyret med 4 justerbare hylder. For begge enheder er ekstra hylder tilgængelige for at møde forskellige kunders behov.

gastro_22_1006gastro_21_1003gastro_23_1009


Rulleborde

Serien inkluderer rulleborde til transport af GN 1/1 og GN 2/1 bakker, modellerne har plads til 16 eller 8 bakker, sidst nævnte model findes også i en variant med arbejdstop. Til at flytte fødevarer og udstyr har vi skabt en speciel serie af rulleborde til enten madvarer eller tallerkner med 2 eller 3 hylder.

gastro_25_1015gastro_24_1012gastro_26_1018


Opvaskesystem

De yderligere produkter til opvaskesystemet inkluderer bordtoppe til ind- og udgangssiden. De er alle udstyret med en 20cm høj bagkant. Alle bordtoppe er tilgængelige i højre og venstre hånds versioner. De samme karakteristika findes i bordene til opvaskemaskinens ind- og udgang, som også er udstyret med bundhylder. Det er ved ordreafgivning vigtigt at understrege hvilken model opvaskemaskine man benytter således at bordene kan justeres korrekt.

gastro_28_1024gastro_27_1021


Skraldespande

Der findes forskellige modeller af skraldespande, både med låg og med pedalåbner.

gastro_29_1027gastro_30_1030


Indkøringsskabe

Modellerne fås med 1 eller 2 døre, fremstillet i malet galvaniseret stål.

Modulenheder

Hvad enten dit behov er opstilling af arbejdspositioner eller at bygge et helt køkken findes der en række modulenheder der kan sættes sammen efter egne ønsker.
Under arbejdstoppe med en længde fra 40 til 380cm er det muligt at indsætte hyldeenheder (2-3-4 skuffer, brødkurve, flaskesystemer), enheder med små kabinetter (åben, hængslede døre, hjørnemonteret), udstyrsrækker, tragte (med relative udløbere) enheder med kabinetter (åben, med skydedøre, og gennemkøringsdøre i størrelsen 100-200cm). Serien af modulenheder er blevet designet så det er muligt at indbygge køle-/fryseenheder.

gastro_34_1042gastro_33_1039gastro_31_1033gastro_32_2_1036